Köpvillkor

Läs igenom köp villkoren innan du avslutar ditt köp. Pris Priset är det som gäller vid CAMILMöblers butiker vid inköpstillfälle, det kan variera mellan butikerna men inte så mycket. Moms ingår i alla priser och inget annat ingår i varans pris. Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. Leverantörs byte eller om valutakurser alt. statliga pålagor förändras. Öppet köp Hos oss har du 14 dagars bytes- och retur rätt. Nöjd eller pengarna tillbaka! Vi förutsätter att varan återlämnas oanvänd i originalförpackning med tillhörande plast- och packet materiel. Retur utan faktura godkännes ej.

Vid retur av vara som ser använd ut nekas öppet köp. Returer belagda med löse, löses ej. Retur vid köpmed avbetalning tillkommer expeditions avgift f.n 130 kr och bankens expeditions avgifter(ytterligare info se bankens köpevillkor) Öppett köp gäller inte på förbeställda varor, REA varor, utförsäljnings varor och rabatterade varor. Alla våra varor kontrolleras innan dem skickas till kunden, om ni upptäcker fel på varan så är ni skyldiga att anmäla detta till oss inom 24 timmar f.o.m mottagandet av varan. Anmälan ska vara skriftlig och kan skickas på följande sätt. E-post: info@camilmobler.com *Ni kan SMS:a på 0736973667 *Skriftlig brev med postens datum stämpel, utan postens datum stämpel godkänns ej. Vid eventuelt bedrägeri försök polis anmäler vi det alltid. Förbeställda Varor Vid beställning av en vara måste minst 30% av ord. pris betalas i förskott. Vid avbeställning dras 25% av ord. Pris Garanti Alla våra varor har 1 års garanti mot materiel- och fabrikatsfel. Garanti gäller inte på utförsäljnings varor.

Var noggrann med din faktura, den är din garantisedel, försäljaren har inte rätt att ta emot varan utan faktura. Garanti gäller ej på el-komponenter. Utsätts varan för oaktsamhet gäller ej garanti. Vid retur till oss är det viktigt att en kopia på fakturan bifogas samt en felbeskrivning. Leveranstid Normalt har du dina varor hemma inom en vecka, leverans av presentkort inom 3-4 arbets dagar. Beställda varor har en väntetid på 7-12 veckor, ibland händer det att på grund av väder eller andra försvårade omständigheteratt väntetiden kan blir längre, i så fall kommer detta stå på vår hemsida eller meddelas per telefon/ brev /mail /sms. Minst en vecka innan ordinarie leverans tid. Transport För prisinformation så finns det separat blad med uppdaterade priser varje månad hos våra butiker. Transport villkoren är: Vid returrätt inom 14 dagar står kunden för all transport, kostnader och transport som kunden har betalat betalas ej tillbaka. Med transporten menas förflytning av en vara från BUTIK till kundens PORT och vi kommer ha ansvaret för varan från butiken till kundens port om det händer nåt eller varan skadas, därefter skriver kunden på och godkännerätt varan är hel och oskadad. Därför är det viktig att du planerar innan mottagandet av varan, så att det finns några personer som hjälper er vidare, detta är för att hålla så minimalt transport pris för kunden som möjligt. Om ni vill ha eran vara installerad i lägenheten som ni vill så kan ni ta transport + service. I transport + service ingår: vi tar ansvaret för varan hela vägen upp, installation, tips och råd om vilka alternativ som är bäst, samt hanteringen av kartonger, plast och andra räster frånvaran. Vid hantering/borttagning av era gamla möbler tillkommer 500 kr extra.

Där ingår borttagning av möblen från lägenheten till grovsoprum , OBS ingen transport till annan adress. Reservation Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bild- text fel. Vi förbehåller oss rätten att ändra tekniska specifikationer utan föregående meddelande. CAMIL Möbler AB har emellertid rätt att vidtaga förändringar av godset under förutsättning att godset är likvärdigt och ej försämras eller dess pris ökar avsevärt. Avvikelserna är i så fall obetydliga och beror på att varan kan vara slut hos den leverantör som vi beställer från och vi tvingas beställa av en annan leverantör. Restnotering CAMIL Möbler AB förbehåller sig rätten att restnotera slutsåld artikel, samt rätten att stryka restnoterad artikel, Du har rätt att avstå från det som restnoteras om duej villvänta. Slutförsäljning Det är vårt mål att ha så mycket så möjligt i lager, men tyvär så händer det att varan inte finns tillgänglig. Utgående Artiklar CAMIL Möbler AB förbehållersig rätten att stryka artiklar ur vårt sortiment utan föregående meddelande. Lager Vissa udda artiklar lagerförs ej utan beställs hem efter hand. Prisändringar Vi förbehåller oss rätten att höja eller sänka priser. Prishöjning kan ske vid t.ex. Leverantörs byte eller om valutakurser alt. Statliga pålagor förändras. Varumärken Alla märken och varumärken är egendom av deras respektive ägare Ja Jag/vi har läst genom CAMIL Möbler AB köpevillkor och accepterar detta avtal/villkor för våra köp. Kundens signatur…………………………………………………………………………….. Tack för besöket och välkommen åter

GDPR

Som du kanske känner till kommer det en ny dataskyddsförordning (GDPR), som träder i kraft 25:e maj och ersätter nuvarande personuppgiftslagen (PUL).

Vi på Camil Möbler AB är måna om att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter (se nedan) och har därför sammanställt information om hur vi hanterar personuppgifter. Här finns också information om dina rättigheter, till exempel hur du går till väga för att begära information om de personuppgifter vi har om dig eller hur du kan få dem korrigerade eller raderade. Just nu har vi ingen registrerade medlemmar. Uppdateringar sker löpande, då vi är måna om att din säkerhet och integritet. I vår nya hemsida så kommer vi och ha registrerade medlemmar.

Du kan när som helst invända mot nyhetsbrev genom att skicka brev till oss på info@camilmobler.se. Ditt medlemskap kan du när som helst avsluta genom att kontakta oss. Har du några frågor får du givetvis höra av dig till kundtjänst på telefon 073-697 36 67eller via  info@camilmobler.se